Stay a night with style

You’ll have everything to make your stay effortlessly luxurious and enjoyable.

Romantisch trouwen op Altembrouck

  • bruidsfoto_1.jpg

Be careful what you wish for, it might come true ...

Nu jullie besloten hebben om te gaan trouwen willen jullie het huwelijk vieren op de mooiste trouwlocatie die je je maar kunt voorstellen. Waar je later met heel veel plezier aan kunt terugdenken. Die locatie hebben jullie nu gevonden! Gefeliciteerd!

Tussen de bossen en de heuvels ligt dé aangename verrassing van de Belgische Voerstreek, Landgoed Altembrouck, dichtbij Maastricht. Een zeventiende eeuws kasteel en fraaie buitenplaats en lustoord. Een mooiere plek kan een bruidspaar zich niet wensen.

With passion

Voorafgaand aan de grote dag bespreken wij jullie ontvangst, receptie, diner en feest tot in detail. Wij denken met jullie mee hoe we dromen werkelijkheid kunnen laten worden. Uiteraard moet alles tot in de puntjes verzorgt zijn en mag het de gasten aan niets ontbreken.

Vanzelfsprekend hebben wij een rijke ervaring in het organiseren van bruiloften op onze exclusieve locatie. Op de dag zelf nemen wij jullie alles uit handen en zorgen we ervoor dat alles zoals gepland verloopt. Dan kunnen jullie genieten!

Bruidsfotografie Landgoed Altembrouck Belgie-010

The wedding day

Er zijn veel verschillende mogelijkheden om jullie bruiloft bij ons te vieren. Uiteraard volledig exclusief.

De prachtige buitenlocatie vraagt om een huwelijksreceptie met een sprankelend glas bubbels om te toosten op jullie geluk. De eetkamer voor een intiem diner en de Orangerie, Jachtpub en gewelvenkelders zijn een stijlvolle locatie voor deze bijzondere dag. Maar natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden. En ....... er is een droom van een bruidssuite ! Voor uw gasten hebben wij  eventueel alle kamers beschikbaar.

De after-party viert u de volgende ochtend met uw meest dierbare vrienden aan een uitgebreid champagne-ontbijt.

Bruidsfotografie Landgoed Altembrouck Belgie-comp7

More inspiration

Hebben wij uw enthousiasme gewekt voor uw bruiloft op Landgoed Altembrouck? Menigeen ging u al voor.

Zie ook onze partners;

www.marufilms.com

www.monetmine.nl