Stay a night with style

You’ll have everything to make your stay effortlessly luxurious and enjoyable.

Vergaderen & seminaries

  • 41.jpg

Uw bijeenkomsten op Landgoed | Hotel Altembrouck

Vergaderen voor een knisperende openhaard of in het bijzijn van onze Wagyu’s. Op Landgoed | Hotel Altembrouck zijn uw bijeenkomsten niet alleen productief maar ook altijd onvergetelijk!

Uit de rijke historie van het landgoed blijkt dat al sinds de 16e eeuw op deze plek belangrijke besluiten worden genomen. En tot op de dag van vandaag vormen het landgoed, haar bijzondere locatie en de ‘oorverdovende stilte’ een inspiratiebron voor velen.

U vindt de stijl en sfeer van het landgoed volledig terug in de ruime en rijk uitgeruste meetings- en vergaderruimtes welke zijn voorzien van de modernste technieken om het maximale uit uw bijeenkomst te halen. De natuurlijke ambiance, de alom aanwezige kunstobjecten en het spectaculair uitzicht op park, vijvers en landerijen van het heuvellandschap in de Voerstreek verheffen de geest. De lunches en diners, waarbij voornamelijk gebruik wordt gemaakt van producten van eigen land, worden geserveerd in een van de sfeervolle restaurants of op de bijbehorende terrassen aan de vijvers.

Onze unieke all-inclusive vergaderarrangementen zijn erop gericht uw bijeenkomst zo comfortabel en productief mogelijk te maken. Graag stellen wij met u een op maat gemaakt pakket samen dat volledig aan uw wensen en behoeften voldoet. Wij denken graag met u mee! Het unieke all-in concept zorgt tevens voor een comfortabele afsluiting, zonder onverwacht (hoge) kosten achteraf!

Wij adviseren u graag over de talloze mogelijkheden op het langoed en in de prachtige omgeving. Of het nu een sportieve fietstocht met mountainbikes of stevige wandeling door de bossen betreft, een spectaculaire helikoptervlucht, of een iets relaxtere Valkerij- en jachtdemonstratie. Dichtbij bevinden zich enkele schitterend gelegen 18-holes golfbanen; wij verzorgen graag uw reservering. Maastricht, Aken en Luik liggen binnen handbereik. U bent op een van de meest exclusieve vergaderlocaties in Limburg.


Ons landgoed biedt verschillende unieke locaties en ruimtes voor iedere bijeenkomst;

 

Fogo

Restaurant Fogo met haar prachtige ligging aan de vijvers wordt doorgaans gebruikt voor ontbijt, lunches en diners. Ook voor groepen vanaf 20 deelnemers is Fogo een zeer geschikte break-out ruimte voor vergaderingen. 


Vijverzaal

Ook de Vijverzaal heeft een bijzonder uitzicht op de vijvers van het landgoed. Deze intieme zaal is geschikt voor bijeenkomsten of privé diners tot 30 gasten in diverse opstellingen.


Gouverneurskamer

De Gouverneurskamer is authentiek ingericht en heeft een aparte zitlounge. Deze prachtige privé kamer heeft uitzicht op de landerijen van het landgoed en is geschikt voor bijeenkomsten tot 12 deelnemers. 


Zomerkamer

De Zomerkamer is gelegen aan de voorzijde van het landgoed en heeft een prachtig bordes. Deze authentieke ruimte is bijzonder geschikt voor o.a. recepties en privé diners.


Bibliotheek

De authentieke bibliotheek is gelegen in het hart van het landgoed en leent zich perfect voor een mooi aperitief of een lekkere borrel en ook voor intensieve brainstormsessie voor een knapperend haardvuur. 


Eetkamer

De eetkamer in oude stijl is uitermate geschikt voor prive diners.


Orangerie

De sfeervolle Orangerie, gelegen in het hart van het Landgoed, is zeer geschikt voor bijvoorbeeld diners, feestavonden en overige bijeenkomsten voor groepen v.a. 35 gasten. 


Jachtpub

De rustieke jachtpub nodigt uit voor een gezellige borrel na een heerlijke dag op en om het landgoed. 


Naast de genoemde authentieke ruimtes en locaties van het landgoed is er zo veel meer te ontdekken! Zoals de bijzondere wijnkelders, de landelijke woonkeuken, de varkensstallen met famers-table en ga zo maar door... allen beschikbaar voor uw evenement.